Byggnation

Good To Great

En utbyggnad av Good To Greats anläggning i Danderyd Catella Arena. Vi byggde tre paddelbanor och ett intilliggande Lounge-utrymme samt utomhusbanor för de varmare årstiderna.

Munchen

Ett projekt där vi arbetade efter inspiration, ideer och egna lösningar, precis som vi gillar. Här är köket platsbyggt och den krossade mosaiken inflygen från italien. Den runda duschen och tegelväggen sätter verkligen prägel på den här häftiga lägenheten mitt i Munchen!

Uddevalla

På gård i Uddevalla har vi byggt 2 attefallshus som vi målat med järnvitriol samt byggt ut det stora med ett uterum för åretrunt middagar. Även herrgården fick en totalrenovering och nya terasser på utsidan.

Tibblevägen

Undervåningen på ett hus i Täby behövde ett lyft. Vi bytte golv och ljudisolerande takskivor för att minska ljudet från övervåningen. Vi rev även en bärande vägg för bättre ljus och planlösning. Vi valde stålbalk för minsta möjliga profil.

Villa i Täby

Utbyggnad av villa i Täby. Platta på mark med vattenburen golvvärme. Ny matsal med stora fönster och dubbeldörrar med extra höjd. Även altanen fick ett lyft med kalksten.